Super excited! 

Van 15 mei t/m 15 juli zal el.résidu deelnemen aan het COSH! x Concious Fashion Store POP-UP event in Berlijn. 

COSH! - dat de afkorting is voor conscious shopping, is een platform voor duurzame mode waarop je als consument brand analyses kunt lezen, duurzame mode-events kunt vinden of duurzame shopping routes kunt uitstippelen voor verschillende steden in o.a. Belgie, Nederland, Frankrijk, Spanje en Duitsland. Voor de aangesloten merken maakt COSH! een brand analyse. De analyse die ze over el.résidu hebben samengesteld lees je hier.

De Conscious Fashion store is een onderdeel van Peek & Cloppenburg dat is opgericht onder het ''we care together'' initiatief. Deze winkel overstijgt echt al je verwachtingen! Lees er hier meer over.

Samen met ongeveer 30 andere duurzame ondernemers die alleen member zijn van Cosh! zullen we naast het huidige aanbod van de Conscious Fashion Store onze collecties hier presenteren en verkopen van een periode van 2 maanden. Later in het seizoen zullen er nogmaals twee pop-up events gehouden worden met andere merken. 

Deze winkel heeft ook een groot vertrek waar ruimte is voor workshops en het personaliseren van je items door middel van borduursels. Het gaat in deze winkel dus echt om meer dan alleen kleding kopen, maar is er echt aandacht voor een duurzamere aanpak door de klanten middels workshops bijvoorbeeld te leren hoe je zelf je broek kunt innemen of een gat kunt dichten door er een leuke patch op te naaien. 

Gezien ongeveer 90% van de el.résidu collecties bestaat uit unieke items, zal de selectie die hier komt te hangen exclusief hier te verkrijgen zijn. Onderandere zullen de Nanu kaftan jurken die up-cycled zijn met de eco-dye printtechniek enkel in de pop-up verkrijgbaar zijn. 

Mocht je in Berlijn zijn tussen 15 mei en 15 juli, maak dan zeker even een pitstop bij deze prachtige winkel en sla je slag om één van deze unieke items te scoren!