Ik weet niet hoe het met jou zit, maar voor mij staat comfort toch echt hoog op mijn eisenlijstje bij het kiezen van mijn outfits. Een knellende broek kan voor mij een reden zijn om me 's ochtends weer om te kleden. Toch wil ik ook graag goed voor de dag komen en er leuk uitzien.

Met ontzettend veel enthousiasme presenteer ik hier de IKAT-collectie die de perfecte oplossing biedt met het ultieme draagcomfort, terwijl je overladen zal worden door complimenten over je sprankelende outfit!

Dat el.résidu voor kleur staat, is je inmiddels denk ik wel bekend. Deze katoen geweven stoffen zijn dan ook een prachtige aanvulling van het huidige aanbod. Ikat staat voor een printtechniek waarbij de 100% katoenen garens alvorens bedrukt worden, voordat het geweven wordt. Dit is een eeuwenoude en traditionele manier van verven en weven en wordt nog altijd op authentieke wijze met houten weefgetouwen gemaakt.

Wat deze ikat stoffen zo bijzonder maakt, is dat ze aan beide kanten mooi zijn afgewerkt. Er zijn dus geen losse draden aan de binnenkant te zien en zorgt daarom voor een extra draagcomfort.

Tijdens mijn trip naar India in mei '23, dook ik in de voorraadkasten bij het Saheli women center waar ik deze left-over stoffen vond. Op slag verliefd op de kleuren en patronen. Het kon daarom ook niet anders dan deze meters op te nemen in de collectie. 

Net zoals de Evan blouse van de SARI-collectie, is de Sanya blouse uniseks en dus ook heel erg leuk voor alle mannen die niet bang zijn voor een beetje kleur.
Hoe leuk en duurzaam is het, om de blouse te delen met je partner?
WIN WIN toch?

De Sanya blouse en Madhu broek zijn de ultieme set voor de zomer als je het mij vraagt. Het gevoel alsof je de hele dag in je pyjama rondloopt en er ondertussen superstylish uit ziet!

Koop je de items als set? Dan krijg je automatisch €10,00 korting bij de check-out. Klik hier om de collectie te bekijken.