Maak kennis met Radhika Rao!

Een elfjarig meisje dat met haar moeder, twee zussen en broer woont in een tentenkamp in Pushkar, India.

Dankzij de donatie die gedaan is aan thebluehouse.ngo tijdens de Black Friday deal in november, kunnen ze haar schoolgeld voor een jaar betalen, een nieuw schooluniform, schoenen, een tas en schoolboeken verstrekken.

Ik uit mijn dankbaarheid aan iedereen die een aankoop heeft gedaan bij el.résidu tijdens onze speciale sale, waardoor ik kon bijdragen aan het impactvolle werk van The blue house

Er is vaak kritiek op (duurzame) merken die deelnemen aan evenementen zoals Black Friday. Echter, om te kunnen concurreren met grote labels, zet je jezelf buitenspel door helemaal niet deel te nemen.

Daarom besloot ik om het om te draaien in een positieve kans, om niet alleen kortingen aan te bieden, maar ook mijn klanten de mogelijkheid te geven om een positieve impact te maken middels hun aankoop, door een klein bedrijf te supporten met een actie waarmee een donatie te doen of wat dan ook gedaan kan worden.

Je vraagt je misschien af wie de werkelijke kosten draagt van dit initiatief?
Nou, dat ben ik...

Terwijl ik er hard aan werk om el.résidu tot een succesvol merk te maken, waardoor ik mijn bijbaan kan opzeggen en een comfortabel leven kan leiden, reikt mijn motivatie verder dan persoonlijk gewin. el.résidu is opgericht om een verandering in de mode-industrie te brengen door restmateriaal en dead-stock een tweede kans te geven en een betekenisvolle impact te maken voor degenen die het nodig hebben.

Het vervult mijn hart met liefde en dankbaarheid om een deal als deze op te zetten om anderen te kunnen helpen. Ik hoop dat dit jou ook zal inspireren, om altijd te proberen kijken naar wat jij kunt doen om deze wereld tot een betere plek te maken ❤️